Owup Digital Marknadsföring

Engagera din målgrupp med digital marknadsföring

Digital marknadsföring handlar om att publicera annonser och annat maknadsföringsmaterial via olika onlineplattformar, främst Facebook, Instagram, Google och Mailchimp. Till skillnad från traditionell marknadsföring och tryckt media så handlar marknadsföring online inte om att gå ut så brett som möjligt.

I stället för att hoppas att du träffar din målgrupp så kan du med hjälp av digital marknadsföring skapa annonser riktade till en specifik målgrupp. Digital marknadsföring ger därför mätbara resultat med omedelbar verkan som kan förbättra konverteringsgraden. 

Givet alla möjligheter för digitala annonser så kan det vara svårt att välja en plattform. Hur vet du vilka annonser som kommer att engagera din målgrupp och hur mycket konvertering får du i förhållande till den budget du använder? 

Här kan OWUP hjälpa dig. Vi är experter på att designa och placera annonser som engagerar din målgrupp på Facebook, Instagram och Google. Utöver det kör vi högeffektiva e-mailkampanjer med Mailchimp. Vi tycker även att det är lika viktigt att rapportera resultaten till dig så du kan se effekten av vårt arbete. 

Vi kommer också med utgångspunkt i de samlade insikterna om dina kunders beteende rekommendera vad vi anser att nästa steg bör vara. Om något inte lyckades första gången så utvecklar vi något nytt som fungerar nästa gång. 

Genom att använda olika plattformar kan vi engagera din målgrupp och öka din synlighet på marknaden. Och viktigast av allt, se till att göra dig synlig för köpklara kunder som kommer att välja just din butik. 

Datadriven Marknadsföring = Smartare Affärsbeslut

Hur får du annonser på Google, Facebook och Mailchimp att konvertera till försäljning? Det är en process i tre steg: 

 

  • Skriva en effektiv annons som är designad för att uppnå ett identifierat marknadsmål. (t.ex. att öka trafiken till websidan, marknadsföra nya produkter, få fler likes osv.. )
  • Mäta effekten av annonerna (t.ex. hur många träffar fick websidan, hur många anmälde intresse för nyhetsbrevet för att få information om nya produkter, hur många likes fick ni på 24 timmar osv..)
  • Utveckla de bästa rutinerna för att implementera de åtgärder som fungerar och eliminera de som inte ger lika bra effekt.

 

OWUP ger dig rapporter både i realtid och månadsvis om dina kunders beteende i förhållande till digitala annonser, inlägg på sociala medier och e-mailkampanjer. Rapporterna inkluderar även information om dina kunders beteende på websidan. Den här datan öppnar upp för möjligheten att ta smartare affärsbeslut som leder till bättre konvertering av besökare på websidan och ökad försäljning av klockor och smycken, 

Digital Marknadsföring skräddarsydd för Guldsmeder och Klocktillverkare.

Fördelen med att arbeta med OWUP är att vi har specialiserat oss på din bransch. Vi behöver inte använda massa tid på att lära känna din verksamhet och marknad, vi kan den redan utan och innan. Du sparar därmed både tid och pengar på att jobba med oss framför andra digitala marknadsföringsbyråer.

Vi har ett bevisat track record från tidigare samarbeten med guldsmeder och urmakare där vi har jobbat för att bygga upp säljkanaler, engagera målgrupper och konvertera nyfikna besökare till betalande kunder – både online och i butik.  

Får att se hur vi kan skräddarsy en digital marknadsföringsplan som engagerar dina kunder, klicka här under och hör av er. 

Kontakta oss!