Owup Webbutveckling för Guldsmeder och Urmakare

Bli konkurrenskraftig med en modern webbfront

Kunder använder främst nätet när det vill undersöka produkter, verksamheter och handla produkter. Detta är ett faktum för de flesta verksamheter och branscher och urmakare och guldsmeder är inget undantag. En verksamhet utan moderna websidor och digital närvaro kommer att förlora kunder och marknadsandelar gentemot konkurrenter. 

En websida gör det enkelt för kunderna att hitta dig, speciellt de kunder som inte är inom köravstånd från din fysiska butik. I den digitala världen är avståndet inte längre en begränsande faktor när det gäller försäljning utan snarare en möjlighet att öka försäljningen. 

Din websida är också en viktig del i hur ditt varumärke presenteras. OWUP designar skräddarsydda websidor som reflekterar ditt varumärke och bjuder in kunderna att uppleva det. Därefter gör vi en grundlig analys av trafiken, konverteringen till försäljning och utvecklar webbplatsen för att främja tillväxten på båda punkterna. 

Owup WordPress utveckling

OWUP designar webbplatser för guldsmeder och urmakare med hjälp av WordPress, ett av de absolut största och mest populära publiceringssystemen i världen. Detta är huvudanledningen till att vi använder WordPress, men det kommer även med ett antal andra fördelar: 

 

  • Enkelt att installera och underhålla. Mindre komplexitet innebär färre problem.
  • Flexibel plattform med ett stort antal plugins, som dessutom kan skräddarsys. 
  • Driven av plugins för e-handel som ger en komplett nätbutik för säkra transaktioner och orderhantering. 
  • SEO-vänlig med ett stort urval av design och plugins för mobil som förbättrar synligheten i sökmotorer.
  • Optimerat för att fungera bra på flera enheter och webbläsare. 
  • Integrerat med sociala medier vilket också bidrar till förbättrad ranking i sökmotorer. 
  • Hög säkerhet.

Få en kundfokuserad webbsida som ger konverteringar

Första intrycket är viktigt, även när det gäller webbsidor. En väldesignad och lättnavigerad webbsida som visar upp lyxprodukter på ett korrekt sätt konverterar nyfikna besökare till lojala kunder. När OWUP designar en webbplats har vi två saker i tankarna, att marknadsföra dina produkter och öka försäljningen. Det har ingen betydelse hur bra din sida ser ut om den inte är byggd för att öka försäljningen. 

OWUP designar snygga websidor som förbättrar din ranking i sökmotorer och ökar din försäljning – både online och i butik. Om du vill veta mer om hur vi gör detta för guldsmeder och urmakare, fyll i formuläret nedan. 

Kontakta oss